Νέα

Καλές Γιορτές

Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία.
 
Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένος ο Καινούργιος Χρόνος

Στη Σάντερλαντ ο Κυργιάκος

Στην αγγλική Σάντερλαντ και την Πρέμιερ Λίγκ θα αγωνίζεται μέχρι το καλοκαίρι ο Σωτήρης Κυργιάκος. Ο Έλληνας αμυντικός δόθηκε δανεικός στην αγγλική ομάδα.
Ο προπονητής της ομάδας Μάρτιν Ονίλ δήλωσε για την απόκτηση του Σωτήρη Κυργιάκου πως «ο Σωτήριος προσφέρει μια πολύ καλή φυσική παρουσία στην ομάδα, διαθέτει εμπειρία και θα είναι όφελος για την ομάδα. Είμαι ενθουσιασμένος που τον καλωσορίζω στην ομάδα και είμαι σίγουρος ότι και ο ίδιος ανυπομονεί για την ευκαιρία να ξαναβρεθεί στην Πρέμιερ Λίγκ».

Δήλωση Σωτήρη Κυργιάκου

Με μεγάλη έκπληξη πληροφορήθηκα τις δηλώσεις του δήθεν μάνατζερ μου κ. Αποστολόπουλου. Για την αποκατάσταση της αλήθειας θέλω να πω ότι τα τελευταία χρόνια δεν έχω μάνατζερ κι ότι ο κύριος Αποστολόπουλος ποτέ δεν υπήρξε μάνατζέρ μου. Και δεν θα μπορούσε να είναι μάνατζερ μου κάποιος ο οποίος με τόση ευκολία μιλάει για δήθεν ενδιαφέρον ομάδων γιατί ποτέ δεν με ενδιέφερε η προβολή τέτοιου είδους δημοσιευμάτων.

Για μένα μετράει η ουσία, το αποτέλεσμα και η δουλειά μου. Και σε τέτοια παιχνίδια δεν μπαίνω. Ως εκ τούτου δεν επιτρέπω σε κανέναν άλλον να με βάλει.

Θέλω να γίνω σαν το Soto

Ο Martin Skrtel ανυπομονεί να «μάθει» από το Σωτήρη Κυργιάκο ό,τι έχει να κάνει με το σκοράρισμα.

Ο 26χρονος πιστεύει ότι ο συμπαίκτης του στην άμυνα είναι ο καλύτερος στο ψηλό παιχνίδι μέσα στο Άνφιλντ, αν όχι και σε όλο το πρωτάθλημα.

Παίκτης του Μήνα ο Soto!

Ο μάνατζερ της Λίβερπουλ, Roy Hodgson, σχολίασε πρόσφατα την απόφαση των φιλάθλων να απονείμουν το βραβείο Standard Chartered LFC Player of the Month για το μήνα Οκτώβριο στο Σωτήρη Κυργιάκο.

Ο Έλληνας αμυντικός έπαιξε σε πέντε παιχνίδια μέσα στο μήνα, παιχνίδια στα οποία η Λίβερπουλ άρχισε να ξαναβρίσκει την φόρμα της.